28 October 2009

PUTRA

assalamualaikum...

masih lagi dengan majlis pelancaran ASTRA TERENGGANU an Mega Eyeball Hari Raya. Masih terasa kemeriahan yang ada pada majlis tersebut.

sehari sebelum majlis, rakan-rakan dari kelab PUTRA telah membuat konvoi ke Kuala Berang, menemui rakan PEMANCAR di sana. on the way diorang tak singgah di setiu sebab perancangannya mereka akan singgah pada 17hb terus untuk majlis eyeball. jadi kami pun tak adalah membuat persiapan untuk menyambut konvoi pada 16hb tu.. dan kebetulan pada hari tersebut rakan-rakan di setiu agak QRL dengan kerja-kerja terakhir. dan kebetulan juga satu insiden menyayat hati telah berlaku pada hari tersebut, iaitu tragedi 'kepala air' yang melanda kawasan perkelahan Lata Payung.. dan kebetulan juga insiden tersebut melibatkan harmonik kepada rakan ham, 9w2RTM... mujurlah yang kehilangan nyawa bukan harmonik beliau (2 beradik). dan kalau anda perasan temubual dengan pihak TV3 keesokan harinya, harmonik2 9w2RTM lah yang memberikan keterangan. beliau juga turut sekali ada dalam temubual tersebut. sapa2 nak tengok klip video (full version) ketika kejadian berkenaan, boleh menghubungi 9w2RTM.

berbalik kepada kunjungan rakan rakan PUTRA, mereka tiba pada 17hb lebih kurang jam 2.00 petang. dalam 15 jelopy sarat dengan family.. hik hik... ramai jugalah.. walaupun ketibaan agak lewat, kami tetap menunggu sebab itu janji kami.. kami faham dengan keadaan konvoi... bila berkonvoi banyak perkara yang harus diambil kira..

so terima kasih rakan-rakan PUTRA yang di ketuai oleh 9w2WCL, selaku presiden dan jetua konvoi, 9w2JCD cikgu lan, 9w2YOO, 9w2YUM, 9w2RZN, 9w2PAC, Pok Su Lid dan ramai lagi... kalau tulis memang tak terdaya, sama juga dengan perasaan kami tak terdaya nak membalas jasa tuan-tuan datang ke majlis...

InsyaAllah kami ada perancangan ASTRA bersama SCORE untuk ke kelantan, seluruh pelusok negeri sebagai salah satu event yang dah lama kami rancangkan. cuma menanti masa yang sesuai saja...

ok... kena berundur dulu... apa apa pun terima kasih sekali lagi pada semua...

73....

QRT de 9w2DAP..

No comments: